logo
patkany csotikep bee

Rágcsálóirtás RovarirtásRepülő rovarok irtása

csotany
poloska
darazs
mouse
rat
rat

Fontos tudni!

Fontos Információk

A megfelelő kártevőirtó cég, vállalkozás kiválasztása azért is fontos feladat, mivel ha a rovarok illetve rágcsálók irtása nem megfelelő vagy nem szakszerűen, a helyi adottságok figyelembevételével történik, akkor kiirtásuk nagymértékben megnehezedik.

Fontos Problémák

A rezisztencia:

A rezisztencia, azaz ellenálló képesség, olyan sajátosság, amely az adott területen élő kártevők populációjában kialakul egy irtószerrel, azon belül egy hatóanyaggal szemben.

Az ilyen, az egyedek számára elviselheto vegyszermennyiség kialakulása miatt a megfelelő irtószer és annak hatóanyagainak kiválasztása megdrágíthatja a folyamatot. A rovarok közül is a csótányok azok, amelyek képesek leginkább szervezetükben rezisztensé válni bizonyos vegyszerekre.

Ennek fő okai lehetnek

Megoldások vannak:

A korszerű kártevőirtás mindenesetre talált már megoldásokat, és ezek természetesen megpróbálják az elvárásoknak megfeleloen környezetkímélo módszerrel megoldani a rovarok irtását.

Mert minden esetben elsődleges szempontként kell figyelembe vennünk a biológiai módszereket. Lehetőleg kis mennyiségu és gyorsan lebomló vegyületek kiválasztása, az általunk pontosan meghatározott, kifejezetten az adott kártevők életterületén kell a méregmezőt kialakítani.

Csak e szempontok figyelembevételével tudunk környezetbarát módon fellépni a nagyátlag által undorítónak és irtóztatónak mondott kártevők ellen fellépni.

Üzenet

Neve/Cégnév:•

E-mail címe:•      


Üzenet szövege:•


Kötelezően kitöltendő mezők!